Direct contact? | Bel: (088) 112 54 54 | Mail: info@safetyschool.nl

Cursus gasmeten volgens jouw eigen specificatie

72-10 11sCursus gasmeten op maat? Wij leveren maatwerk!

Cursus gasmeten volgen met jouw eigen groep.

Groepscursus gasmetenWanneer je alleen op zoek bent voor een cursus voor jezelf of 1 collega dan kan ik je van harte ons individuele traject aanbevelen. Wanneer je een groep cursisten hebt van 4 of meer, of specifieke wensen, is het interessant om een cursus gasmeten op maat te organiseren. Het voordeel is dat dit meestal bij jou op het bedrijf kan zodat je niet ver hoeft te rijden. Uiteraard kunnen ook wij een lokatie verzorgen, want we geven onze lessen op meer als 60 lokaties in Nederland.


De theorie online of van uit een boek

Trainlinggasmeten online of met boek
Je kunt kiezen om te werken met onze online video omgeving voor de theoretische basis, maar je mag ook werken met lesboeken. De online video omgeving is alleen voor ons eigen Safetyschool Certificaat. Het is aan jou om een keuze te maken (onze video leeromgeving is gratis inbegrepen, boeken moet je apart betalen.) In onze online video omgeving vertellen wij jou persoonlijk alle informatie die je nodig hebt voor je examen en welke je ook altijd in de lesboeken kunt vinden. De keuze is aan jou…


Cursusdag op maat

Gasmeetcursus op maat
De cursusdag of cursusdagen kunnen we zo inrichten als je zelf wilt. Ik heb klanten die de theorie uitgebreid willen behandelen, maar er zijn er ook die vinden dat de theorie online voldoende is en specifiek willen richten op praktische handelingen. Tot slot zijn er ook klanten die iedereen online de cursus laten volgen en daarna met de hele groep alleen het examen willen laten afnemen. Het is helemaal aan jou.


Het examenbureau en diploma welke bij jou past

Cursusgasmeten.nl examenbureau's
Of je nu kiest voor PBNA, Nikta, EPCN, Nogepa of SafetyNext. Het maakt niet uit. Onze cursussen gasmeten sluiten aan bij al deze examens. Wij organiseren het examen op de cursusdag en cursuslokatie. Je hoeft dus niet 2 keer langs te komen.


Flexibel en op korte termijn beschikbaar

BHV Snel
Of je nu 1 of 20 mensen wilt opleiden er is altijd een mogelijkheid om op korte termijn te schakelen. Asphalia is een flexibele organisatie met meerdere trainers, examinatoren en een heel groot netwerk met mogelijkheden. Welke vragen je ook hebt; we vinden altijd een oplossing.


Samenvatting

  • Cursus specifiek ingericht op jou wensen
  • Vrije keuze uit aantal deelnemers
  • Volg de cursus online of op de zaak
  • Zelf te bepalen eisen
  • Kies jou examenbureau indien gewenst
  • Op korte termijn indien gewenst
    Offerte aanvragen
Schroom niet om jou unieke wensen aan ons door te geven, we zijn benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen. Graag richten we de juiste oplossing persoonlijk voor je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.