Direct contact? | Bel: (088) 112 54 54 | Mail: info@safetyschool.nl

SOG examen gasmeten doen op korte termijn? Dat kan!

Snel je Examen Gasmeten?

Examen gasmeten doen? Natuurlijk kan dat op korte termijn!

Het no.1 probleem na het volgen van een cursus gasmeten is dat je vaak op korte termijn je diploma wilt hebben. Om je diploma te bemachtigen moet je eerst examen doen. Dat is bij ons niet anders. Wij doen echter direct aansluitend op de cursus examen. Je hoeft dus niet te wachten maar weet direct of je geslaagd bent. Bij ons dus niet, zoals bij de meeste opleiders, één keer in de maand examen maar direct aansluitend op je cursus.

 


Kies het diploma wat bij je past

Gasmeet examenbureau's
De examens worden afgenomen conform de SOG (SSVV) eisen. Dat betekent dat de examens door mij worden afgenomen namens EPCN, PBNA of Nogepa. Zij houden toezicht op de kwaliteit en integriteit van de examens. Standaard werken wij hiervoor samen met EPCN. Wil je een diploma van PBNA of Nogepa? Dat is geen probleem, ook die examens verzorgen wij. Je hoeft het alleen maar aan ons door te geven en wij regelen de rest.


Iedereen kan examen doen

SOG SSVVWanneer jij je in staat voelt om het examen gasmeten conform SOG te doen, mag je je inschrijven voor een examen gasmeten. Je kunt je zelfs inschrijven als je (her)examen moet doen en/of de cursus hebt gevolgd bij een concurrent! Er zijn zelfs kandidaten die examen doen nadat ze een studieboek over gasmeten hebben doorgenomen! Het maakt ons niet uit. Je wordt getoetst op basis van de SOG richtlijnen. Hoe beter je bent voorbereid, hoe hoger de kans om te slagen.


Hoe gaat een examen gasmeten in zijn werk?

examen2
Het examen gasmeten bestaat uit een theoriedeel. Dit zal in de ochtend worden afgenomen om 9:00. Daarna volgt het praktijk examen waarin je moet laten zien hoe je een gasmeting uitvoert. Het praktijkexamen duurt 30 minuten per persoon.


Samenvatting

  • Alleen examen doen mogelijk!
  • Korte doorloop voor het examen
  • Keuze uit examenbureau
  • Op korte termijn je examen plannen
  • Geslaagd? Gelijk inzetbaar!

Examen plannen?

Neem contact op en wij plannen samen met jou het examen in. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw wensen. Contact opnemen kan telefonisch via 088 112 5454 of via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Comments are closed.