Direct contact? | Bel: (088) 112 54 54 | Mail: info@safetyschool.nl

Gasmeten en Waterschap beheer? Meten is het devies!

4 februari 2014

Wat is het belang van gasmeten bij of in dienst van/voor waterschappen? Vaak worden de gevaren van gassen in het riool of waterzuivering installaties onderschat. Marcel Peut al jaren werkzaam als veiligheidsdeskundige voor de (petrochemische) industrie en gecertificeerd hoofdinstructeur voor Asphalia; mede als bevoegd examinator voor cursusgasmeten.nl onderbouwt een belangrijke aspecten!

 

Bekend is dat bij de waterschappen vaak de veiligheid omtrent het meten bij riolen, putten en zuiveringsinstallaties de meting vaak te wensen over gelaten word. Het is essentieel dat hier op de juiste wijze met veiligheid word omgegaan. Vaak worden deze situaties onderschat. Cursusgasmeten.nl bied voordelige oplossing om de scholing en kwaliteit van meten te verbeteren.
Voor zo ver bekend word in deze branche niet een bepaalde standaard gehanteerd betreft de certificering. Cursusgasmeten.nl bied een online opleiding met theorie-certificaat voor deze branche.
Deze kan je vinden in een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf of als cursus voor de individu.

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Comments are closed.